PRINT ARCHIVE NETWORK FORUM

Agenda

Friday, February 9, 2017 9:00 a.m. – 11:30 a.m. Refreshments provided Location: Hyatt, Capitol Ballroom 1

(Adjacent to the Colorado Convention Center) 650 15th Street, Denver, Colorado, USA

ALA Scheduler link

9:00-9:05 Welcome & Announcements (Susan Stearns, EAST) (5 min)

9:05-9:15 Regional Update (10 mins)

 ASU's experience as a WEST Trust node (Jeanne Richardson, Senior Collections Officer, Arizona State University Library)

9:15-10:15 Program Updates (60 minutes)

- 2. HathiTrust Update: On to Phase 2 (*Lizanne Payne, Program Officer, HathiTrust Shared Print*)
- 3. Rosemont Update (Rebecca Crist, Project Manager for Library Initiatives, Big Ten Academic Alliance)
- 4. WEST Update (Alison Wohlers, Shared Print Operations and Collections Analyst California Digital Library)
- 5. OCLC Shared Print Update (Rick Lugg, OCLC)

10:15-11:05 Access for Shared Print (50 minutes)

- 6. ASERL-WRLC Reciprocal ILL Agreement (Cheryle Cole-Bennett, ASERL)
- 7. EAST's access & lending policies (Susan Stearns, Project Director, Eastern Academic Scholars' Trust)
- 8. ReCAP Discovery to Delivery: a New Shared Collection Model (*Denise Hibay*, *Astor Director for Collections and Research Services*, *New York Public Library and Ian Bogus*, *Executive Director of ReCAP*)

11:05-11:25 Short subject (20 mins)

- 9. ILL Cost Calculator (Dennis Massie, Program Officer, OCLC Research)
- 10. *Ivy Plus Libraries and HathiTrust Shared Print* (Jeff Kosokoff, Head of Collection Strategy and Development, Duke University)
- 11:25 Closing Remarks (Susan Stearns, EAST) (5 min)
- 11:30 Adjourn

Sponsored by the Center for Research Libraries